Om oss

Med säkerhet och stil i fokus

Vi på ALCONS har lång erfarenhet och bygger din balkong enligt dina önskemål. Mer än 20 år i branschen har givit oss alla kunskaper som behövs för balkongbyggnation samt renovering av fasad, fönster och dörrar.

Fingertoppskänsla när det gäller materialval och balkonger anpassade till fasadens utseende, är en av våra definitiva styrkor. När det behövs tillstånd och bygglov för projekten så hjälper vi till under hela processen så att du kan var trygg med att allt blir korrekt utfört.

Kostnadsfria och kompletta fasadbesiktningar

När du anlitar oss på ALCONS tar vi ett helhetsgrepp på projektet. Behövs en fasadrenovering i samband med byggandet av balkongerna så utför vår fasadexpert en fullvärdig besiktning och vi kan också utföra själva renoveringen. Den här samordningen innebär stora besparingar för dig som fastighetsägare. Vi utför också renoveringar av befintliga balkonger och kan i samma projekt ta oss an fönster och dörrar om behovet finns.

Fasadrenovering

Lång erfarenhet i balkongbranschen

Vår långa erfarenhet och expertis när det kommer till olika byggnadsstilar gör att vi kan vara en guide för dig i ditt val av lämplig balkong.

För att balkongen ska förhöja utseendet på huset är det avgörande att den är i rätt stil. Vi hjälper dig givetvis med materialval som harmoniserar med byggnaden. Oavsett om du behöver guidning i rätt val av räcke eller balkonggolv så finns vi där med goda råd.