ett-lyckligt-par-på-ny-balkong

Bygga balkong

Att bygga balkong är ett stort åtagande som kräver professionella arbetare. För att resultatet ska bli så bra som möjligt bör bland annat husets konstruktion och ålder tas i åtanke. Förutom en bra och tålig konstruktion är det en fördel om den nya balkongen harmoniserar med husets fasad vad gäller såväl färg som former.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att bygga, renovera och besikta balkonger. Genom att ta hjälp av oss när du ska bygga balkong kan du förvänta dig ett bra resultat!

Bygga balkong

Vi utför balkongbygge i Stockholm oavsett typ av fastighet

Det krävs ingen besiktning i samband med att du ska renovera balkong, vilket gör att det är svårt för en oinsatt person att avgöra vad som bör göras och på vilket sätt. Det är också viktigt att den nya balkongen byggs med fastighetens skick i åtanke.

Vi kan erbjuda balkongbygge eller balkongrenovering i Stockholm oavsett typ av fastighet och fasad. För bygget kan vi använda Prefab betongplatta, plastgjutna betongbalkonger eller lättare konstruktioner i stål och aluminium beroende på fastighetens utseende och dina önskemål. Vi kan också glasa in balkongen om så önskas.

Bygga balkong i Stockholm – vi hjälper dig hela vägen

När du hyr in oss för att renovera din balkong hjälper vi dig med hela processen och utför renoveringen med ett felfritt resultat.

  • Vi börjar alltid med ett besök för att planera och diskutera arbetet
  • Personalen är kunnig, utbildad och serviceinriktad
  • Vi gör alltid en uppföljning över slutförda arbeten

Vi hjälper er bygga balkong till ett bra pris

Om du är i behov av att bygga balkong i Stockholm kan du kontakta oss. På vår hemsida kan du skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi med mer information och pris för att bygga balkong. Vi är en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela arbetsprocessen från kundkontakt och planering till uppföljning och städning när arbetet är klart. Om du behöver bygglov hjälper vi dig med det också. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi hjälper dig att renovera eller bygga balkong. Med över 20 år i branschen erbjuder vi dig kunnig, utbildad och serviceinriktad personal.