vacker-nyrenoverad-fasad

Fasadrenovering

Alla fasader behöver underhållas och renoveras med jämna mellanrum för att de skall kunna stå emot väder och vind, samt för att se snygga och tilltalande ut. Hos oss på ALCONS erbjuder vi hjälp med balkongbygge och fasadrenoveringar, något som ofta sker i samband med att man bygger eller renoverar balkonger.

Vi har en fasadexpert som kan göra en grundlig analys och besiktning av fastigheten för att därefter ge er ett skriftligt utlåtande i vilket alla rekommenderade åtgärder framgår.

Vår fasadbesiktning hjälper er planera en renovering

Den fasadbesiktning vi kan erbjuda er är fördelaktig eftersom den ger er ett viktigt beslutsunderlag inför er kommande renovering. Om ni väljer att låta oss renovera fasad i Stockholm kommer vi bland annat ta bort all gammal puts genom bilning, för att sedan applicera nytt puts i den nyans ni önskar. Om ni vill kombinera det här arbetet med att renovera balkongerna kommer vi även bila bort dem och gjuta om dem så att byggnaden är solid och i gott skick. Alla våra arbeten sker alltid i samråd med våra kunder.

Ett företag med gedigen erfarenhet av fasadrenovering i Stockholm

Vänd er till oss när ni vill göra en fasadrenovering och ge er själv fördelarna av att ta hjälp av ett erfaret företag inom området.

  • Alla anställda är utbildade för arbetet i fråga
  • Vi använder bilningsverktyg som orsakar så lite oljud som möjligt
  • Vi har lång erfarenhet av att renovera fasader på fastigheter i varierande storlekar
  • I samband med en fasadrenovering kan vi även byta ut balkongräcken

Vi erbjuder fasadrenovering till bra priser

Om ni är osäkra på om det är dags för en fasadrenovering i Stockholm, eller om ni vill få bättre koll på fastighetens skick, är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss. Den fastighetsbesiktning vi kan göra är helt gratis, och om ni därefter väljer att anlita oss för själva renoveringen bistår vi alltid med en offert innan ni väljer att överlåta arbetet till oss. Det går bra att samtidigt som vi gör en renovering be oss om hjälp med att bygga balkong, ett annat av våra expertisområden.

Vänd er till oss när ni behöver göra en fasadrenovering. Vi kan besikta och utvärdera underhållsbehoven av er fastighet utan kostnad.